Ejendomsservice som i gamle dage

Hos Se Godt Ud Ejendomsservice, ønsker vi at gå tilbage til de gammeldags kerneværdier i vicevært- og ejendomsservice. Vi ønsker at tilbyde en vicevært, der udtrykker nærvær og varetager alle de nødvendige gøremål, der skal skal håndteres på daglig basis, i og omkring jeres ejendom.

Uanset om du administrerer en boligforening, er erhvervsdrivende, er ansvarlig for et større eller mindre boligkompleks eller lignende, så kender du sikkert til alle de opgaver og gøremål, der skal tages stilling til, for at hverdagen kan forløbe gnidningsfrit. I en travl hverdag kan det være svært at få tid til det hele. Derfor tilbyder vi kompetent og professionel ejendomsservice I bliver glade for. Så kan I bruge tiden på dét, der er vigtigt for jer.

Vi varetager alle opgaver

Vi har bred erfaring med en lang række opgaver indenfor vedligeholdelse og pleje af ejendomme. Vi tilbyder blandt andet:

Komplette skræddersyede løsninger

Se Godt Ud Ejendomsservice tilbyder komplette løsninger indenfor ejendoms- og viceværtservice.


Med mange års erfaring i branchen bag os, ved vi, at ikke to ejendomme er ens, ligesom at to kunders behov heller ikke er ens. Derfor laver vi altid skræddersyede løsninger, der sikrer at lige netop jeres ønsker bliver indfriede.


Vi kan for eksempel varetage både jeres trappevask, jeres vinduespudsning og snerydning, eller vi kan nøjes med bare at varetage pleje af jeres grønne områder. Vi ønsker at være fleksible og vi ønsker at det skal være så for nemt for jer som muligt.

Ejendomsservice du kan stole på

Pålidelighed og ansvarlighed er nøglebegreber for os. I skal kunne stole trygt på, at jeres trapper bliver vaskede til aftalt tid, at fortove og udendørsarealer er ryddet for sne før kl. 7 eller at græsplænen står skarpt til weekenden. Samtidig skal I kunne regne med at alle opgaver bliver løst tilfredsstillende og med respekt for jeres ejendom eller virksomhed.

Vil du ringes op for en uforpligtende snak?

Kontakt jeres nye vicevært i dag

Har du lyst til at vide mere om vores ejendoms- og viceværtservice, så kontakt os allerede i dag. Vi tager en snak om jeres ejendom, jeres ønsker og behov og udarbejder et uforpligtende tilbud.

Vi kommer også meget gerne ud og besigtiger ejendommen. Kontakt os på telefon 42 44 03 86, på email info@sgue.dk eller direkte gennem kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at høre fra dig.

© Copyright - Se Godt Ud Ejendomsservice