Vi varetager jeres grønne områder

Duften af nyslået græs eller synet af en skarp, nyklippet hæk. Grønne områder og arealer udnyttes bedst, og ser kønnest ud, når de passes og plejes. Nyd de lune sommeraftener med fællesspisning med foreningens beboere eller tag frokosten med kollegerne udendørs, i kønne og velholdte omgivelser.

Hos Se Godt Ud Ejendomsservice tilbyder vi professionel og kompetent vedligeholdelse og pleje af grønne områder, ved og omkring jeres ejendom eller virksomhed.

Vi varetager blandt andet følgende opgaver:

  • Græsslåning
  • Klipning og beskæring af hæk
  • Bekæmpelse af ukrudt
  • Vedligeholdelse af fællesarealer
  • Vanding og gødning af græs- og plantearealer
  • Rensning af tagrender

Vil du ringes op for en uforpligtende snak?

Få en komplet løsning

Vi tilbyder pleje af grønne områder med faste intervaller, ligesom vi tilbyder at vedligeholde jeres grønne arealer som en fast del af vores ejendomsservice. Hos os kan I få en vicevært, der kan løse alle forefaldende opgaver i og omkring jeres ejendom. Foruden at sørge for at havegangene står skarpt, at der ikke er ukrudt i bedene og at hækken holdes nede, kan vi for eksempel også tage os af trappevasken og vinduespudsningen. Vi skræddersyer en løsning til jer, der indfrier lige præcis de ønsker og behov i måtte have.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere om vores vedligeholdelse og pleje af grønne områder, eller er du interesseret i at få en komplet løsning på ejendomsservice? Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende snak om jeres ønsker og behov. Vi kommer gerne forbi og kigger på ejendommen. Kontakt os på telefon 42 44 03 86, på email info@sgue.dk eller gennem vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.

© Copyright - Se Godt Ud Ejendomsservice