Effektiv snerydning

I de kolde vintermåneder, når temperaturen dropper under frysepunktet, kan sneen falde når som helst. Alligevel kommer den ofte bag på os. Vi har alle prøvet at vågne op en morgen og se gader og fortove være dækkede af sne.

Enhver grundejer er forpligtet til at holde fortove og gangstier omkring grunden, ryddet for sne. Forsømmer man sin pligt, kan det resultere i ulykker. Falder en person på jeres grund og kommer til skade på grund af manglende snerydning, kan det hurtigt blive en dyr forsikringssag.

Men hvem skal rydde sneen en tidlig morgen, når tiden er knap? Det skal jeres nye vicevært.

Se Godt Ud Ejendomsservice tilbyder professionel og effektiv snerydning. Vi råder over nødvendigt udstyr og maskinel, og sørger for at sneen er ryddet til tiden, så I trygt og sikkert kan færdes på ejendommens arealer.

Vil du ringes op for en uforpligtende snak?

Få en fast aftale om snerydning

Vi tilbyder faste aftaler om snerydning, så I er i trygge hænder vinteren over, og ikke skal bekymre jer om sneen. Vi tilbyder lige så snerydning som en del af vores ejendomsservice. Uanset om I ønsker at få en aftale om snerydning eller ønsker en komplet løsning med ejendomsservice, sidder vi klar til at besvare jeres henvendelse på telefon 42 44 03 86 eller på e-mail info@sgue.dk

© Copyright - Se Godt Ud Ejendomsservice