Tagrenderensning

Undgå dyre skader

Hos Se Godt Ud Ejendomsservice kender vi til vigtigheden af rene og funktionsdygtige tagrender og nedløbsrør, og derfor tilbyder vi kompetent og professionel tagrenderensning. Vi har bred erfaring og det nødvendige udstyr – og så er vi hurtige og effektive. Vi tilbyder tagrenderensning med støvsuger i op til 14 meters højde. Skal vi højere op, kræves en lift – det klarer vi naturligvis også, hvis opgaven byder det.

For mange er tagrenderensning ikke noget man går og tænker over i hverdagen. Tilstoppede tagrender, nedløbsrør eller brønde, kan dog forårsage store vand- og fugtskader både ude og inde. Det kan få store økonomiske konsekvenser, da for eksempel en opfugtet mur er en dyr skade at udbedre.

Pris

Vi renser tagrender for både private, virksomheder og boligforeninger.

Priser fra 999,- inkl. moms

(inkl. rensning af 30 meter tagrende, herefter 25 kr. pr. meter).

Støvsuger med kamera

Er skaderne forårsaget af manglende rensning og vedligeholdelse af sine tagrender, dækker forsikringen ikke. Vores støvsuger er udstyret med et kamera, der dels sikrer os at vi får renset det hele og samtidig giver os mulighed for at konstatere eventuelle skader. 

Med en fast aftale om tagrenderensning er I sikre på, at I får det gjort ordentligt og rettidigt. Vi tilbyder både tagrenderensning som en enkeltstående service eller som en del af vores totale vicevært- og ejendomsservice. 

Vil du ringes op for en uforpligtende snak?

Kontakt os i dag og få sat tagrenderensningen i system

Har i brug for tagrenderensning eller komplet ejendomsservice? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar til at besvare jeres henvendelse. Vi kommer ud og besigtiger jeres ejendom og giver et uforpligtende tilbud på jeres aftale. Ring til os på telefon 42 44 03 86 eller skriv til os på e-mail info@sgue.dk. Vi ser frem til at samarbejde med jer.

© Copyright - Se Godt Ud Ejendomsservice