Trappevask og let rengøring

Trappevask er et nødvendigt gøremål i enhver ejendom. Det er en tidskrævende, og til tider hård, opgave, men ikke desto mindre er det vigtigt at få det gjort. Rene trapper i opgangen giver et bedre miljø at færdes i og det giver et bedre indtryk af opgangen og ejendommen. Samtidig undgår man at slæbe skidt og snavs med ind i lejligheden eller på kontoret, ligesom en beskidt trappeopgang kan være årsag til skader og uheld, hvis man glider i snavs eller lignende.

Trapperengøring er lige en opgave for din vicevært. Derfor tilbyder vi selvfølgelig at vaske jeres trapper, lige så ofte som I har brug for det. Vi har mange års erfaring med rengøring og vedligeholdelse af trappeopgange og kan garantere, at vi kommer ud i alle hjørner – hver gang. Vi støvsuger og vasker trapperne, aftørrer gelænderne, banker måtterne, fjerner spindelvævet og lufter ud. Kort sagt, vi klarer det hele, så jeres trapper kan fremstå pæne og nyvaskede.

Vil du ringes op for en uforpligtende snak?

Komplet og fleksibel ejendomsservice

Udover trappevask klarer jeres vicevært også lettere rengøringsopgaver, for eksempel i fælleshuset, i vaskerummet eller på ejendomskontoret. Det er jeres ønsker og jeres behov der er i fokus. Vi ønsker at tilbyde komplet og fleksibel ejendomsservice, så vi skræddersyer altid en løsning til lige præcis jer og jeres ejendom. Trappevask og rengøring kan for eksempel udføres med faste intervaller én gang om ugen, én gang hver 14. dag eller hvad I har behov for.

Kontakt viceværten i dag og få styr på trappevasken

Vi, hos Se Godt Ud Ejendomsservice, sidder klar til at besvare jeres henvendelse. Vi tager en uforpligtende samtale om jeres ønsker og behov. Vi lægger gerne vejen forbi og besigtiger jeres ejendom, og giver samtidig et uforpligtende tilbud på trappevask, rengøring eller komplet ejendomsservice. Kontakt os på telefon 42 44 03 86, på email info@sgue.dk eller gennem kontaktformularen her på siden. Vi ser frem til at være jeres nye vicevært.

© Copyright - Se Godt Ud Ejendomsservice