Mit navn er Alex Dalsgaard Olesen og jeg er indehaver af Se Godt Ud Ejendomsservice. Jeg har mere end 10 års erfaring med vinduespudsning, snerydning, pleje af grønne områder og viceværtservice. Dét at kunne tilbyde personlig kundeservice er en del af virksomhedens DNA. Det skaber tryghed, det skaber glæde og det skaber de bedste resultater, at I får besøg af den samme person hver gang.

Hos Se Godt Ud Ejendomsservice tilbyder vi ejendomsservice for boligforeninger, virksomheder og institutioner. Vi ønsker at tilbyde fleksible og skræddersyede løsninger, der passer til lige præcis de ønsker og behov I måtte have i jeres virksomhed eller forening.

Vi tilbyder alle vores ydelser på abonnementsbasis, der sikrer, at I får løst de nødvendige opgaver i faste intervaller og altid til tiden.

Vil du gerne ringes op for en uforpligtende snak?

Få en vicevært i bliver glade for

Er I interesserede i at få en fast vicevært tilknyttet jeres boligforening eller virksomhed, så kontakt os allerede i dag. Vi sidder klar til at besvare jeres henvendelse på telefon 42 44 03 86 og på e-mail info@sgue.dk. Alternativt kan vi kontaktes gennem kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at høre fra jer og til at komme i gang med at varetage og vedligeholde jeres ejendom.

© Copyright - Se Godt Ud Ejendomsservice